Beschikbaarheid ivm coronavirus (COVID-19 update 20-04-2022)

De praktijk in coronatijd (COVID-19 update)

De meeste maatregelen opgeheven

Op dit moment zijn alle coronamaatregelen opgeheven. Door corona zijn mensen bewuster geworden van de overdracht van besmetting, ook van ‘gewone’ (verkoudheids)virussen. In de meeste gevallen is deze overdracht makkelijk te voorkomen door bijvoorbeeld geen handen te geven als je verkouden bent, thuis te werken als je veel moet niezen, e.d. Omdat wij de zorgen van cliënten (en hun naasten) met een kwetsbare gezondheid graag willen verminderen, en wij de kans op besmetting willen blijven verkleinen, vragen wij iedereen die ziek is, griep heeft, of flink verkouden is thuis te blijven. De sessie kan dan online plaatsvinden, wat prima werkt.

Houd deze website in de gaten voor een eventuele verandering van de maatregelen.

Alle activiteiten zijn op onze locatie mogelijk

Nu de coronamaatregelen zijn verdwenen, zijn alle activiteiten op onze locatie weer mogelijk. Zoals hierboven staat, houden wij nog enkele maatregelen in stand, maar deze zijn niet of weinig beperkend.

Sessies zijn ook via beeldbellen mogelijk

De 1 op 1 sessies blijven ook via beeldbellen mogelijk. Dus als je milde griepklachten, verkoudheidsklachten of een vastgestelde besmetting hebt, is dit een goede optie. Mail mij als je bij het beeldbellen hulp nodig hebt.

De mindfulnesstrainingen kunnen doorgaan

De mindfulnesstrainingen vinden meerdere keren per jaar plaats en kunnen doorgaan.

Lees hier de data van de eerstvolgende mindfulnesstraining. Je kan je voor de volgende training aanmelden als je ook mee wilt doen.

De voorzorgsmaatregelen op onze locatie

Lees op deze pagina de adviezen die de overheid geeft: www.rijksoverheid.nl/actueel/nieuws

→ Wij vragen iedereen om samen met ons de onderstaande voorzorgsmaatregelen te nemen.

Wij vragen iedereen om met ons deze voorzorgsmaatregelen te nemen:

  • thuis te blijven bij ziekte, griep of een flinke verkoudheid
  • aan de binnenkant van de elleboog te niezen of te hoesten
  • papieren zakdoekjes te gebruiken (en deze na gebruik weg te gooien)

Tussen de afspraken in zit voldoende tijd om te zorgen dat je geen andere cliënten tegenkomt (dit is altijd al het geval geweest). Ook ventileren wij ons pand goed.

Wij houden alle adviezen en maatregelen van de overheid in de gaten. Zodra de situatie verandert, updaten wij onze aanpak. Stuur me gerust een mail als je vragen hebt!

Wouter-Jan