Door de burn-out behandeling heb ik mijn weg gevonden

“Na een lange periode van overbelasting ben ik met burn-out klachten bij Wouter-Jan terecht gekomen. Ik dacht met een paar maandjes weer hersteld te zijn, maar niets bleek minder waar. Door de kundigheid van Wouter-Jan ben ik erachter gekomen dat een deel van de “problemen” al in mijn vroege jeugd zijn ontstaan.

Om dit op te lossen was hulp nodig op meerdere vlakken. Met veel toewijding begon Wouter-Jan met de hulp hierbij. Dankzij alle aangeboden oefeningen, het luisterend oor en het geduld van Wouter-Jan heb ik mijn weg gevonden en kan ik verder aan mezelf werken zonder zijn hulp.

Hierbij gebruik ik de tips, oefeningen, ervaringen uit de mindfulness – en ademhalingscursussen. Ik heb geleerd hoe ik gebeurtenissen een plek kan geven en hoe je verdriet los kan laten. Ook heb ik mijn “gevoel” terug gevonden en kan hier weer op vertrouwen. Hierdoor ben ik beter en sneller in staat beslissingen te nemen en zal ik mijn grenzen niet meer zo snel overschrijden.

De voor mij op maat gemaakte hulp heeft mij gemaakt tot een sterk, steeds meer zelfverzekerd, vrolijk en vooral relaxt persoon, waarvoor dank!”

Klik hier om terug te gaan naar alle ervaringen.