Door mindfulness heb ik na mijn burn-out rust gevonden

Na tientallen jaren 24/7 “AAN ” te hebben gestaan door mijn werk als commercieel directeur ben ik uiteindelijk mijzelf tegengekomen met als resultaat een burn-out en een hartaanval. In de reguliere GGZ zorg kon ik geen directe hulp krijgen i.v.m. de zeer lange wachttijden. Via een vriendin ben ik in contact gekomen met Wouter-Jan van de Praktijk voor Zelfmanagement in Rotterdam. Na een gedegen intakegesprek bood hij aan om te beginnen met zijn mindfulness cursus.

Reeds in de eerste 2 à 3 lessen met een kleine groep cursisten ondervond ik dat ik rust kon vinden met eigenlijk heel eenvoudige oefeningen en door zaken op een andere manier te benaderen. E.e.a. wordt duidelijk door Wouter Jan uitgelegd en ook nog eens luchtig en begrijpelijk omschreven in het cursusboek. Na deze cursus kan ik door dagelijks tussen de 3 en 15 minuten te oefenen, rust brengen in mijn gedachten en lichaam en sta ik weer gekalmeerd en positief in het leven.

De 1 op 1 gesprekken ter behandeling van mijn burn-out klachten met Wouter-Jan heb ik als zeer positief ervaren. Zijn rustige manier van communiceren en zijn kijk op de wereld hebben mij daadwerkelijk geholpen om weer positief in het leven te kunnen staan.

Klik hier om terug te gaan naar alle ervaringen.