Duurzaam resultaat met maatwerk traject na burn-out

“Ik heb enkele maanden geleden met de praktijk contact opgenomen in verband met werkgerelateerde burn-out klachten. De visie van de praktijk, namelijk geen standaard traject maar een traject waarbij je zelf aangeeft wat je nodig hebt, was voor mij reden om voor de praktijk te kiezen.

Ik ben zeer tevreden over deze keuze. Niet alleen om het zelfsturende principe, maar met name ook om de methodiek waarin niet alleen op rationeel psychologisch niveau tot analyse wordt gekomen, maar de psychologie in goede onderlinge verhouding wordt gecombineerd met principes uit de mindfulness en yoga.

Deze aanpak leidt tot een veel beter inzicht en er worden technieken geleerd om de klachten te verhelpen en te voorkomen. In vergelijking met de meer traditionele vormen van training of coaching leidt deze aanpak in ieder geval bij mij tot een beter en duurzamer resultaat. Ik volg nu training in mindfulness en yoga om het behaalde resultaat te versterken. Mijn complimenten voor de kwaliteit en dank voor de prettige en persoonlijke behandeling!”

Klik hier om terug te gaan naar alle ervaringen.