Geen last meer van hyperventilatie en ik maak betere keuzes

“Na een tijdje met mijzelf in de knel te hebben gezeten, besloot ik op het internet opzoek te gaan naar iemand die mij met aantal problemen kon helpen. Na mijzelf voorbij te zijn gelopen en vele professionals te hebben benaderd, trok op de een of ander manier gevoelsmatig de website van Wouter-Jan mij aan (waar ik geen spijt van heb gehad, mijn gevoel klopte).

Ik had namelijk last van hyperventilatie, dat ontstond tijdens stressmomenten. Ik zat echt in de knel met allerlei problemen. Dankzij Wouter-Jan gaat het nu met mij veel beter.

Tijdens aantal sessies kreeg ik ademhalingsoefeningen mee, waardoor ik geen last meer hebt van hyperventilatie. Ik pak nu dingen ook anders aan! Je kan met allerlei problemen bij hem terecht en je kan over alles met hem praten. Wat heeft die man een luisterend oor!

Hij geeft je goede adviezen waar je zeker iets aan hebt. Dankzij zijn adviezen heb ik geleerd betere keuzes te maken in mijn leven, waar ik 100% achter sta. Ik heb geleerd veel beter met stress om te gaan en duidelijk mijn grenzen aan te geven. Nee=Nee en Ja=Ja.

Wouter-Jan in een paar woorden; een luisterend oor, vriendelijk, positief, professioneel en kan goed coachen!

Ik wil Wouter-Jan erg bedanken voor zijn leerzame sessies waar ik veel van heb geleerd. Ik zal zeggen Wouter-Jan: “Blijf doen waar je goed in bent!”

Klik hier om terug te gaan naar alle ervaringen.