Inzicht in hoe ik mijn burn-outklachten op kan lossen

“In een periode met burn-outklachten door o.a. een drukke baan in de transportsector heb ik contact opgenomen met Wouter-Jan omdat het me niet zelf lukte om daar los van te komen. Ik had het gevoel dat ik elke keer nadat ik qua klachten en spanning een stap vooruit nam, weer een stap terug of zelfs twee stappen terug zette.

Ondanks dat ik het eerst lastig vond om hulp te zoeken ben ik heel erg blij dat ik dat gedaan heb. Het eerste gesprek met Wouter-Jan was gelijk positief en een opluchting. Door gesprekken, aangeleerde technieken en door bepaalde gedachtenpatronen te doorbreken, heb ik inzicht gekregen in zowel oorzaken als manieren om klachten op te lossen. Ook heb ik veel profijt van de behandeling buiten mijn werk om, zo kan ik bijvoorbeeld opener omgaan met anderen, gedachten loslaten en heb ik nieuwe, verrassende beslissingen durven nemen.

Wouter-Jan is een erg sympathieke coach, positief en ook kritisch op het juiste moment. Sommige gesprekken waren lastig maar belangrijk, de meeste vaak juist heel leuk en verrassend!”

Klik hier om terug te gaan naar alle ervaringen.