Met een duidelijk stappenplan van burn-out hersteld

“Na een burn-out diagnose door een instantie zou ik pas na lange tijd wachten voor behandeling in aanmerking komen. Er was hier al een zeer lang traject van diverse intake gesprekken aan vooraf gegaan. Juist in deze periode wilde ik zo snel mogelijk beginnen met behandeling omdat het steeds minder goed ging.

Ik vond op internet “Praktijk voor Zelfmanagement” en stuurde  een mail naar Wouter-Jan van Keulen of hij mij kon helpen. Dezelfde avond belde hij op en nodigde mij uit voor een gesprek. Een week later kon ik al terecht voor behandeling.

Wouter-Jan gaf een duidelijke uitleg wat een burn-out inhoud en wat het met je doet, maar het belangrijkste voor mij was, een duidelijk stappenplan hoe hij dit met mij zou gaan aanpakken. En zo is het ook gebeurd.

Met name de op mijn situatie gebaseerde oefeningen die ik mee kreeg om te doen, hebben mij enorm goed geholpen maar gaven ook duidelijk snel verbetering. Ook de geruststelling dat bepaalde symptomen normaal zijn en ook goed te behandelen zijn gaven mij vertrouwen dat het weer goed zou komen.

Wouter-Jan is door zijn ervaring en grote kennis zeer snel in staat om de juiste en passende manier te vinden in het oplossen van “problemen”. De oefeningen en adviezen zijn voor mij niet slechts voor die nare periode maar zijn voor de rest van mijn leven een waardevolle ervaring.

Ik kan zeggen dat ik nu veel positiever in het leven sta maar weet ook dat dit zal blijven! Ik zou bijna kunnen zeggen dat deze burn-out het beste is wat in mijn leven is gebeurd. Ik kan weer genieten van de belangrijke dingen in het leven en ook belangrijk: weten hoe je dit gevoel kan vasthouden. Dank je wel Wouter-Jan!”

Klik hier om terug te gaan naar alle ervaringen.