Van burn-out en depressie naar hoop

“Na een traject bij mijn huisarts ben ik bij Wouter-Jan in behandeling gekomen. Na 2 jaar zonder werk zag ik het namelijk niet meer zitten. Ik voelde me waardeloos, schuldig, futloos en begreep niet wat ik nog op deze wereld te zoeken had. Door mijn inmiddels gegroeide financiële problemen moest mijn woning verkocht worden. Ik zag het leven niet meer zitten door een behoorlijke burn-out en de daarbij behorende depressie.

Wouter-Jan heeft mij met enorm veel geduld, helpende hand en goede raad uit mijn spreekwoordelijke dal gehaald door gewoon te praten en te luisteren. Hij heeft mij daarbij geduldig de juiste richting gewezen. Na goed 2 jaar in ‘het donker’ te hebben geleefd zie ik nu weer een streepje licht.

Ik heb zelfs sinds vorig jaar een huurhuisje en sinds kort een nieuwe baan. Ik heb de tools gekregen om mijn psychische en financiële problemen te verslaan. Ben er nog wel druk mee en de problemen zijn nog niet weg maar ik voel me weer nuttig. Ik leef weer! Ik zie weer een toekomst en durf weer een klein beetje te hopen. Bedankt!”

Klik hier om terug te gaan naar alle ervaringen.