Agenda

Mindfulnesstraining voor beginners:

De achtweekse mindfulnesstraining (MBCT) voor beginners start op de onderstaande data:

*Alle avonden beginnen om 19:30 uur en duren tot circa 21:30 uur.

De mindfulnesstraining en de coronamaatregelen:

Het is mogelijk dat de overheid weer coronamaatregelen neemt. In dat geval houden wij ons aan een eventueel beperktere groepsgrootte. Uiteraard houden wij ons aan alle coronamaatregelen. Lees hier meer over alle coronamaatregelen die wij nemen.

De lessen vinden op onze locatie in Rotterdam plaats. Als dat vanwege eventuele coronamaatregelen (zoals een lockdown) noodzakelijk is, kunnen enkele lessen tijdelijk online (via Skype) gegeven worden. Als het vervolgens weer kan, geven we de lessen weer op onze locatie. Als je vooraf hulp bij Skype nodig hebt, is dat mogelijk.

Heb je interesse om de volgende cursus mee te doen? Laat het weten en stuur een e-mail! Schrijf je nu alvast in zodat een plek voor je kan worden gereserveerd.

Open dag:

Aan het begin van ieder seizoen kan je via de open dag gratis kennismaken met mindfulness, yoga en ademoefeningen. Zie hier het volledig aanbod. Vooraf aanmelden is vereist, er is een beperkt aantal plekken beschikbaar.

De eerstvolgende open dag staat gepland voor: (vanwege corona vinden de open dagen tijdelijk niet plaats. Zodra er weer een open dag wordt ingepland, kan je de datum hier lezen).

Mindfulnesstraining voor gevorderden:

De achtweekse mindfulnesstraining (MBCT) voor gevorderden start zodra er voldoende inschrijvingen zijn. Er verschijnt niet altijd een bericht over op deze website.

Om aan deze training deel te kunnen nemen, dien je je vooraf op een lijst van geïnteresseerden te laten zetten. Je krijgt vervolgens bericht als er voldoende geïnteresseerden zijn en de training wordt ingepland. Jouw deelname is uiteraard pas definitief als je het inschrijfformulier invult en terugstuurt.

Privélessen mindfulness:

Hiernaast zijn de mindfulnesstrainingen ook door middel van privélessen te volgen. Tijdens de acht privélessen krijg je exclusieve aandacht voor jouw proces van ontwikkeling en jouw vragen. We lopen het hele MBCT programma door. Je maakt gebruik van een werkboek en audiobestanden. Tussen de lessen door oefen je met de aangeleerde vaardigheden. Lees meer op de pagina over de privélessen mindfulness.

Aankomende mindfulnesstrainingen (MBCT):