Privéles mindfulness (MBCT)

Privéles mindfulness (MBCT)

Bij de praktijk kan je ook een privéles mindfulness aanvragen. Dat kan eenmalig zijn, zodat je met mindfulness kan kennismaken en je kan kijken of het iets voor je is. Ook kan dit een traject zijn, zodat je kunt leren wat mindfulness is en hoe je dit zelf kunt beoefenen.

Nadat je geleerd heb wat mindfulness is en hoe je de oefeningen toepast, kan je mindfulness verder in jouw leven leren te integreren en jouw beoefening verdiepen.

Een privéles kan prettig zijn als je liever persoonlijk begeleid wordt, in plaats van dat je de training in een groep volgt. Ook kan het gewoon praktischer zijn als je zelf de sessies kunt inplannen, als je bijvoorbeeld wisselende diensten werkt, vaak perioden naar het buitenland gaat of als je om welke reden dan ook niet op de lesdagen kunt komen.

Privéles mindfulness

Leren zijn, in het moment, zonder iets te moeten

Binnen de Praktijk voor Zelfmanagement wordt er ook een achtweekse mindfulnesstraining aangeboden. Daarna kan men doorstromen naar de training voor gevorderden. Tijdens de privélessen is het ook mogelijk om het ‘officiële’ programma van de achtweekse mindfulnesstraining en het programma van de training voor gevorderden te volgen.

Op de desbetreffende pagina’s op deze website kan je lezen wat mindfulness is, waar de trainingen uit bestaan, wat de effecten zijn en wat de ervaringen zijn van cursisten die hebben deelgenomen. Informeer en overtuig jezelf van het nut van mindfulness!

De vorm die bij de praktijk aangeboden wordt is de Mindfulness Based Cognitive Therapy (MBCT). Deze vorm van mindfulness kan je voor jouw persoonlijke ontwikkeling gebruiken, en ook voor individuele therapie.

Je bent van harte welkom om een privéles mindfulness aan te vragen, neem contact met me op als je vragen hebt of als je een afspraak wilt inplannen!

Wouter-Jan

Contact opnemen

Praktische informatie

Aanmelden:

  1. Je meld je aan via de telefoon of e-mail (of gebruik het e-mailformulier)
  2. Je ontvangt per e-mail een aanmeldformulier, deze stuur je per e-mail of per post ingevuld terug
  3. Je ontvangt een reactie op jouw aanmeldformulier en de eerste afspraak wordt met je ingepland

Jouw investering:

Particulieren:
Een privéles mindfulness heeft hetzelfde tarief als een individuele sessie, en deze duurt ook even lang, namelijk circa 75 minuten. Lees op deze pagina meer over de tarieven.

Let op: als jouw werkgever jou de privélessen aanbiedt, geldt het werkgeverstarief (zie hieronder).

Organisaties:
Ook organisaties kunnen hun medewerkers privélessen mindfulness aanbieden. Het tarief kan je bij ons opvragen. Als je wilt, kan je hiervan een offerte ontvangen.

Algemene voorwaarden

De algemene voorwaarden zijn op mijn dienstverlening van toepassing. Deze algemene voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel in Rotterdam.

Je bent nu op de pagina: “Privéles mindfulness”. Klik hier om meer te lezen over de beginnerstraining mindfulness.

Contact opnemen

Nieuws & Blog