Aanmelden door organisaties

Heeft u of uw organisatie interesse?

  1. Neemt u dan contact op via de telefoon, e-mail of het contactformulier. Daarna neem ik met u contact op om het kennismakingsgesprek te hebben of te plannen. Het kennismakingsgesprek kan zowel op onze locatie als telefonisch plaatsvinden.
  2. Tijdens het kennismakingsgesprek bespreken we de situatie en uw wensen. Vervolgens leg ik u uit wat de mogelijkheden zijn. De praktijk heeft diverse trajecten die u kunt inzetten.
  3. Als u dit wenst, stuur ik u een schriftelijk voorstel met offerte. Na uw toestemming kan de coaching of behandeling doorgaans spoedig aanvangen.
  4. Het verdere verloop kenmerkt zich door goed overleg, juist afgestemde dienstverlening, een tussentijdse evaluatie en een eindrapportage met desgewenst een advies.

Privacy

Bij het opstellen van alle rapportages respecteer ik de privacywetgeving. Vanwege de vertrouwelijkheid van de inhoud worden de rapportages zodoende aan cliënten zelf verstrekt. Bij hen ligt de keuze om de rapportage aan de bedrijfsarts en / of de leidinggevende te verstrekken of dit met hen te bespreken.

Met toestemming van de cliënt kan ik de vragen van de bedrijfsarts en / of de leidinggevende beantwoorden.

Contactgegevens

Telefoon: 06-58937131
E-mail: contact@praktijkvoorzelfmanagement.nl

Klik hier voor de adresgegevens van de praktijk.

Naar contactformulier

Algemene voorwaarden

De algemene voorwaarden zijn op mijn dienstverlening van toepassing. Deze algemene voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel in Rotterdam.

Voor Organisaties

Nieuws & Blog