Tarieven voor organisaties

Vertegenwoordigt u een organisatie?

Tarieven voor bedrijfstrajecten

U kunt bij mij terecht voor trajecten, waarbij uw medewerkers worden ondersteund in hun proces van herstel en/of ontwikkeling. De duur, de inhoud en dus ook de kosten van dit traject zijn afhankelijk van de situatie van uw medewerker. Als u contact met mij opneemt, kan ik u dit tijdens een telefonisch kennismakingsgesprek toelichten.

Eventueel kan uw medewerker ook met mij een telefonisch kennismakingsgesprek hebben. Daarna is ook een intakegesprek in de praktijk mogelijk, zodat ik de inschatting van de offerte op een goede analyse kan baseren. Het intakegesprek geldt als een eerste (betaalde) sessie, maar geeft geen verdere verplichtingen. Uw medewerker en ik kunnen dan ook goed beoordelen wat er nodig is en wat ik hierin kan betekenen.

Offerte en tarief

Na ons gesprek en eventueel na een intakegesprek met uw medewerker, ontvangt u van mij een voorstel en een offerte met het (marktconforme) tarief. Na goedkeuring van de offerte kan de coaching, counseling, of behandeling aanvangen.

Het verdere verloop kenmerkt zich door goed overleg, een juist afgestemde dienstverlening, een tussentijdse evaluatie en een eindrapportage met desgewenst een advies.

Neem gerust contact op als u vragen heeft of geïnteresseerd bent. Ik sta u graag te woord.

Contact opnemen

Particulier?

Ben je als particulier op zoek naar mijn tarieven? Lees dan op deze pagina verder.

Algemene voorwaarden

De algemene voorwaarden zijn op mijn dienstverlening van toepassing. Deze algemene voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel in Rotterdam.

Stress & burn-out behandeling en begeleiding Rotterdam psycholoog coach

Ik help mensen graag bij het groeien en het zelf leren oplossen van klachten en problemen. En om geïnspireerd te raken en een waardevolle toevoeging aan hun leven te geven.

Wouter-Jan van Keulen

Blog & Nieuws