Contact

Wil je je aanmelden of heb je nog vragen?

Stuur me een e-mail op contact@praktijkvoorzelfmanagement.nl

Bel me of stuur me een bericht via Whatsapp op: 06 58 93 71 31

(spreek aub mijn voicemail in of mail me als ik niet op kan nemen ivm sessies)

Je kan ook het onderstaande contactformulier gebruiken, laat je gegevens achter en ik neem snel contact met je op.Stress & burn-out behandeling en begeleiding Rotterdam

Adres

Praktijk voor Zelfmanagement
Admiraal de Ruyterweg 167
3031 AA Rotterdam

> Kik hier voor een routebeschrijving in Google Maps

Contactformulier

Je kan me ook een bericht via het contactformulier sturen (vergeet niet om I'm not a robot aan te vinken).

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Openbaar vervoer

De praktijk is zeer goed bereikbaar en ligt in het midden van Rotterdam, tussen treinstation Rotterdam Centraal en de wijk Kralingen in.

  • De bus stopt in de straat (bus 38 vanaf treinstation Rotterdam Centraal)
  • Diverse tramlijnen stoppen op enkele minuten loopafstand
  • Vanaf metrostation Stadhuis is ons pand op circa 10 minuten loopafstand bereikbaar
  • Vanaf treinstation Rotterdam Centraal is ons pand in circa 15 minuten loopafstand bereikbaar

Plan jouw openbaar vervoer reis via:

  • 9292.nl (alle ov)
  • ret.nl (tram, bus en metro in Rotterdam)
  • ns.nl (trein, ov-fiets, deelscooter, deelauto)
  • rtcnv.nl (taxi in Rotterdam)

Route- en parkeerinformatie

Je kan jouw route (lopend, met de fiets of de auto) plannen via:

Parkeerinformatie:

Er kan geparkeerd worden aan de openbare weg (betaald parkeren), zie:

Bedrijfsgegevens, algemene voorwaarden en de privacyverklaring

Praktijk voor Zelfmanagement. Nummer kamer van koophandel: 54227151.

Onze algemene voorwaarden (klik hier om te downloaden) zijn op al onze diensten van toepassing. Deze voorwaarden zijn ook gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel in Rotterdam en via hen te verkrijgen.

Wij gaan volgens de eisen van de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) zorgvuldig om met jouw vertrouwelijke gegevens. Via deze link kan je mijn privacyverklaring downloaden.

Beroepsverenigingen en klachtenregeling

Naam zorgverlener: Wouter-Jan van Keulen.

Ik ben als ‘Registercounsellor ABvC ® lid van de Algemene Beroepsvereniging voor Counselling (ABvC). Bij de praktijkvoering zijn de gedragscode en het klachtenreglement van de Algemene Beroepsvereniging voor Counselling van toepassing, te vinden via www.abvc.nl.Stress & burn-out behandeling en begeleiding Rotterdam

Ik ben als ‘Registertherapeut BCZ’ ingeschreven in het RBCZ-register. RBCZ staat voor: Register Beroepsbeoefenaren in de Complementaire Zorg. Ik ben onderhevig aan het TCZ tuchtrecht.

Stress & burn-out behandeling en begeleiding Rotterdam

Ik ben ingeschreven in het register van de Stichting Complementaire Alternatieve Gezondheidszorg (SCAG). De SCAG is (conform de Wet kwaliteit, klachten en geschillenzorg, Wkkgz) de gespecialiseerde geschilleninstantie voor therapeuten in de complementaire en alternatieve zorg en is een door het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport erkende onafhankelijke geschillencommissie. Download hier de cliëntfolder van de SCAG. Zie altijd mijn algemene voorwaarden voor de klachtenregeling van de praktijk.

Met mijn lidmaatschappen van de bovenstaande beroepsverenigingen toon ik aan dat ik in het bezit ben van een geldige en recente Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) en dat ik een professionele praktijk voer die continue door onafhankelijke partijen op kwaliteit getoetst wordt.

Ook voldoet de Praktijk voor Zelfmanagement als onderdeel van de complementaire zorg aan alle wettelijk gestelde eisen van de:

Ik ben in het bezit van een AGB-code en een AGB-praktijkcode. Mijn beroepsvereniging adviseert om deze AGB-codes niet op de website te publiceren.

Website disclaimer en copyright

Deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Aan de inhoud van deze website kan je geen rechten ontlenen. De inhoud is ter informatie en kan een advies niet vervangen. Raadpleeg bij lichamelijke klachten altijd jouw huisarts.

De Praktijk voor Zelfmanagement aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die verband houdt met het gebruik van deze website. De Praktijk voor Zelfmanagement is niet verantwoordelijk voor de inhoud van websites waarnaar wordt verwezen of websites die verwijzen naar deze website.

De Praktijk voor Zelfmanagement ® is een geregistreerde merknaam. Het logo is een geregistreerd beeldmerk. Gebruik hiervan is niet toegestaan.

COPYRIGHT © Praktijk voor Zelfmanagement

De inhoud van deze website is auteursrechtelijk beschermd. Het is niet toegestaan om zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de Praktijk voor Zelfmanagement, materiaal dat zich op deze website bevindt, of dat is verstrekt, te kopiëren, opnieuw te verspreiden, te publiceren of te wijzigen. De downloads die op deze website gratis te verkrijgen zijn, mogen vrij verspreid worden. Wijziging hiervan is niet toegestaan.

Nieuws & Blog

Stress & burn-out behandeling en begeleiding Rotterdam psycholoog coach

Ik help mensen graag bij het groeien en het zelf leren oplossen van klachten en problemen. En om geïnspireerd te raken en een waardevolle toevoeging aan hun leven te geven.

Wouter-Jan van Keulen