Contact

Wil je je aanmelden of heb je nog vragen?

Stuur me een e-mail op contact@praktijkvoorzelfmanagement.nl of bel met 06-58937131.

Je kan ook het onderstaande contactformulier gebruiken, laat je gegevens achter en ik neem snel contact met je op.

Adres, openbaar vervoer en parkeren

Ons adres is:

Admiraal de Ruyterweg 167
3031 AA Rotterdam

De praktijk is zeer goed bereikbaar en ligt in het midden van Rotterdam, tussen treinstation Rotterdam Centraal en de wijk Kralingen in.

  • De bus stopt in de straat (bus 38 vanaf treinstation Rotterdam Centraal)
  • Diverse tramlijnen stoppen op enkele minuten loopafstand
  • Vanaf metrostation Stadhuis is ons pand op circa 10 minuten loopafstand bereikbaar
  • Vanaf treinstation Rotterdam Centraal is ons pand in circa 15 minuten loopafstand bereikbaar
  • Er kan geparkeerd worden aan de openbare weg (betaald parkeren)

→ Download hier de routebeschrijving per auto en openbaar vervoer (incl. parkeerinformatie)

Stuur een bericht

Heb je vragen over mijn diensten of wil je eens vrijblijvend kennismaken? Stuur me een bericht via het contactformulier (vergeet niet om I'm not a robot aan te vinken).
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bedrijfsgegevens, algemene voorwaarden en de privacyverklaring

Praktijk voor Zelfmanagement. Nummer kamer van koophandel: 54227151.

Onze algemene voorwaarden (klik hier om te downloaden) zijn op al onze diensten van toepassing. Deze voorwaarden zijn ook gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel in Rotterdam.

Wij gaan volgens de eisen van de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) zorgvuldig om met jouw vertrouwelijke gegevens. Via deze link kan je mijn privacyverklaring downloaden.

Beroepsverenigingen en klachtenregeling

Naam zorgverlener: Wouter-Jan van Keulen.

Ik ben als ‘Registercounsellor ABvC ® lid van de Algemene Beroepsvereniging voor Counselling (ABvC) onder registratienummer: 117651. Bij de praktijkvoering zijn de gedragscode en het klachtenreglement van de Algemene Beroepsvereniging voor Counselling van toepassing, te vinden via www.abvc.nl.

Ik ben als ‘Registertherapeut BCZ’ ingeschreven in het RBCZ-register, onder licentienummer: 301412R. RBCZ staat voor: Register Beroepsbeoefenaren in de Complementaire Zorg. Ik ben onderhevig aan het TCZ tuchtrecht.

Ik ben ingeschreven in het register van de Stichting Complementaire Alternatieve Gezondheidszorg (S.C.A.G.) onder nummer 14704. De S.C.A.G. is (conform de Wet kwaliteit, klachten en geschillenzorg, Wkkgz) de gespecialiseerde geschilleninstantie voor therapeuten in de complementaire en alternatieve zorg en is een door het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport erkende onafhankelijke geschillencommissie. Download hier de cliëntfolder van de S.C.A.G. Zie altijd mijn algemene voorwaarden voor de klachtenregeling van de praktijk.

Met mijn lidmaatschappen van de bovenstaande beroepsverenigingen toon ik aan dat ik in het bezit ben van een geldige en recente Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) en dat ik een professionele praktijk voer die continue door onafhankelijke partijen op kwaliteit getoetst wordt.

Ook voldoet de Praktijk voor Zelfmanagement als onderdeel van de complementaire zorg aan alle wettelijk gestelde eisen van de:

Ik ben in het bezit van een AGB-code en een AGB-praktijkcode. Deze vind je terug op mijn facturen. Mijn beroepsvereniging adviseert om deze AGB-codes niet op de website te publiceren.

Website disclaimer en copyright

Deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Aan de inhoud van deze website kan je geen rechten ontlenen. De inhoud is ter informatie en kan een advies niet vervangen. Raadpleeg bij lichamelijke klachten altijd jouw huisarts.

De Praktijk voor Zelfmanagement aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die verband houdt met het gebruik van deze website. De Praktijk voor Zelfmanagement is niet verantwoordelijk voor de inhoud van websites waarnaar wordt verwezen of websites die verwijzen naar deze website.

De Praktijk voor Zelfmanagement ® is een geregistreerde merknaam. Het logo is een geregistreerd beeldmerk. Gebruik hiervan is niet toegestaan.

COPYRIGHT © Praktijk voor Zelfmanagement

De inhoud van deze website is auteursrechtelijk beschermd. Het is niet toegestaan om zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de Praktijk voor Zelfmanagement, materiaal dat zich op deze website bevindt, of dat is verstrekt, te kopiëren, opnieuw te verspreiden, te publiceren of te wijzigen. De downloads die op deze website gratis te verkrijgen zijn, mogen vrij verspreid worden. Wijziging hiervan is niet toegestaan.

Over de Praktijk

Nieuws & Blog