Particulieren

Zoek je voor jezelf coaching of behandeling?

Bij de Praktijk voor Zelfmanagement kan je snel en zonder doorverwijzing terecht voor een hoge kwaliteit van verschillende soorten behandeling en begeleiding, zoals coaching, counseling, loopbaanbegeleiding, therapie en psychologische behandeling.

Met behulp van verschillende methoden wordt concreet naar het behalen van de doelstellingen toegewerkt. Juist vanwege de veelzijdigheid en het maatwerk van de behandeling is er veel mogelijk en biedt de praktijk perspectief waar grotere organisaties achterblijven.

Lees via de buttons hieronder verder over de doelen die je bij ons kunt behalen of de klachten die je kan aanpakken, over de meerwaarde van de praktijk, de tarieven en vergoedingen, de ervaringen van cliënten en hoe je je kunt aanmelden.

Neem gerust contact op als je vragen hebt!

Contact opnemen

Voor wie?

Bij de Praktijk voor Zelfmanagement kan je direct terecht voor psychologische zorg, counselling, coaching en trainingen. Ik ben gespecialiseerd in…

Lees verder

Meerwaarde

Je hebt een probleem of een persoonlijk doel waaraan we samen gaan werken. Ik lever maatwerk en kan je begeleiden naar…

Lees verder

Tarieven en vergoedingen

De sessies zijn een goede investering in jezelf. Lees meer over de tarieven, de vergoedingen en de keuzemogelijkheden…

Lees verder

Ervaringen

Positief en inzichtgevend. Door onze gesprekken ging ik mijn situatie…

Lees verder

Voor Particulieren

Stress & burn-out behandeling en begeleiding Rotterdam psycholoog coach

Ik help mensen graag bij het groeien en het zelf leren oplossen van klachten en problemen. En om geïnspireerd te raken en een waardevolle toevoeging aan hun leven te geven.

Wouter-Jan van Keulen

Nieuws & Blog