Aanmelden door particulieren

Heb je interesse en wil je je aanmelden?

  1. Je meld je aan per telefoon, e-mail of contactformulier. Je hebt géén doorverwijzing van jouw huisarts nodig. Daarna neem ik contact met jou op. Als je vooraf wilt kennismaken en jouw vragen wilt stellen, kan dat per mail of telefonisch. In enkele specifieke situaties is het mogelijk om bij mij op locatie een kennismakingsgesprek in te plannen.
  2. Daarna vindt de eerste afspraak plaats: het intakegesprek. Hierin onderzoeken we jouw situatie en leggen we een verantwoorde basis voor de behandeling of coaching. Voorafgaand aan dit gesprek ontvang je digitaal het intakeformulier, dat je vooraf ingevuld aan mij terugstuurt.
  3. Vervolgens begint de behandeling of coaching. Deze wordt continue bijgesteld op wat zich aandient en wat jij inbrengt. De behandeling gaat verder totdat de doelen zijn behaald.
  4. Desgewenst kan je, wanneer je dat wilt, contact opnemen om een nieuw behandeltraject op te starten*.

* Sommige cliënten komen graag eens in de maand (of nog minder frequent) langs voor een sessie. Dat kan nuttig zijn om de voortgang te blijven bewaken (een ontwikkelingsproces loopt ook na de behandeling of coaching nog door) of om aan nieuwe doelen te werken. Dit is vanzelfsprekend ook mogelijk.

Contactgegevens

Telefoon: 06-58937131
E-mail: contact@praktijkvoorzelfmanagement.nl

Klik hier voor de adresgegevens van de praktijk.

Naar contactformulier

Algemene voorwaarden

De algemene voorwaarden zijn op mijn dienstverlening van toepassing. Deze algemene voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel in Rotterdam.

Voor Particulieren

Nieuws & Blog

Contact