Aanmelden door particulieren

Heb je interesse en wil je je aanmelden?

  1. Je meld je aan per telefoon, e-mail of contactformulier. We kunnen een (gratis) kennismakingsgesprek hebben als je dit wilt. Het kennismakingsgesprek kan zowel op onze locatie als telefonisch plaatsvinden. Je hebt géén doorverwijzing van jouw huisarts nodig. Wil je liever gelijk aan de slag gaan? Vraag dan gelijk een intakegesprek aan.
  2. Daarna vindt de intake plaats, waarin we jouw situatie onderzoeken en een verantwoorde basis leggen voor de behandeling of coaching.
  3. Vervolgens begint de behandeling of coaching. Deze wordt continue bijgesteld op wat zich aandient en wat jij inbrengt. De behandeling gaat verder totdat de doelen zijn behaald.
  4. Desgewenst kan je, wanneer je dat wilt, contact opnemen om een nieuw behandeltraject op te starten*.

* Sommige cliënten komen graag eens in de maand (of nog minder frequent) langs voor een sessie. Dat kan nuttig zijn om de voortgang te blijven bewaken (een ontwikkelingsproces loopt ook na de behandeling of coaching nog door) of om aan nieuwe doelen te werken. Dit is vanzelfsprekend ook mogelijk.

Contactgegevens

Telefoon: 06-58937131
E-mail: contact@praktijkvoorzelfmanagement.nl

Klik hier voor de adresgegevens van de praktijk.

Naar contactformulier

Algemene voorwaarden

De algemene voorwaarden zijn op mijn dienstverlening van toepassing. Deze algemene voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel in Rotterdam.

Voor Particulieren

Nieuws & Blog

Contact