Slaapproblemen oplossen en beter slapen

Slaapproblemen oplossen en beter slapenSlaapproblemen oplossen en beter slapen

Heb je last van slaapproblemen? Wordt je vroeg wakker of slaap je niet goed in? Ben je niet uitgerust of vermoeid als je opstaat?

Slaapproblemen zijn vaak een gevolg van een te hoog stressniveau in het lichaam. Door gerichte oefeningen te doen, kan dit stressniveau omlaag worden gebracht. Hierdoor kan je dieper ontspannen en kan je als gevolg hiervan dieper slapen. Dieper slapen zorgt ervoor dat jouw lichaam meer tot rust komt en dat je gaat bijkomen en herstellen.

Als je overdag concentratieproblemen hebt, je je suf voelt of je slaperig bent, maakt dat het werken niet makkelijker. Je komt niet aan jouw werk toe, je bent er niet bij, of je maakt meer fouten dan je gewend bent.

Slaapproblemen oplossen en beter slapen

Meestal is het lastig om zelf verandering aan te brengen aan de spanningen in het lichaam, of aan het slapen. Als je dat merkt, kies dan voor begeleiding waarbij je ontspanningsoefeningen krijgt en je ook leert waar de spanningen vandaan komen en de oorzaken aan te pakken (anders loop je het risico dat de klachten terugkomen).

Je kan bij onze praktijk terecht voor deze begeleiding. Een kennismakingsgesprek is gratis. Neem hiervoor contact met ons op.

Je bent in het nieuwsbericht: Slaapproblemen oplossen en beter slapen