Agenda

Mindfulnesstraining voor beginners:

De achtweekse mindfulnesstraining (MBCT) voor beginners start op de onderstaande data:

*Alle avonden beginnen om 19:30 uur en duren tot circa 21:30 uur.

Heb je interesse om de volgende cursus mee te doen? Laat het weten en stuur een e-mail! Schrijf je nu alvast in zodat een plek voor je kan worden gereserveerd.

Open dag:

Aan het begin van ieder seizoen kan je via de open dag van het Centrum voor Inzicht gratis kennismaken met mindfulness, yoga en ademoefeningen. Vooraf aanmelden is vereist, er is een beperkt aantal plekken beschikbaar.

De eerstvolgende open dag staat gepland voor: {de datum voor het najaar van 2020 volgt binnenkort}.

Mindfulnesstraining voor gevorderden:

De achtweekse mindfulnesstraining (MBCT) voor gevorderden start zodra er voldoende inschrijvingen zijn. Om aan deze training deel te kunnen nemen, dien je je dus vooraf op een lijst van geïnteresseerden te laten zetten. Je krijgt vervolgens bericht als er voldoende geïnteresseerden zijn en de training wordt ingepland. Jouw deelname is uiteraard pas definitief als je het inschrijfformulier invult en terugstuurt.

Privélessen mindfulness:

Hiernaast zijn de mindfulnesstrainingen ook door middel van privélessen te volgen. Tijdens de acht privélessen krijg je exclusieve aandacht voor jouw proces van ontwikkeling en jouw vragen. We lopen het hele MBCT programma door. Je maakt gebruik van een werkboek en audiobestanden. Tussen de lessen door oefen je met de aangeleerde vaardigheden. Lees meer op de pagina over de privélessen mindfulness.

Aankomende mindfulnesstrainingen (MBCT):

Contact