Mindfulnesstraining voor gevorderden Rotterdam

Mindfulnesstraining voor gevorderden Rotterdam

Op zoek naar mindfulnesstraining voor gevorderden Rotterdam? Naast de mindfulnesstraining voor beginners biedt de Praktijk voor Zelfmanagement een mindfulnesstraining voor gevorderden aan. Deze training is geschikt voor mensen die al een mindfulnesstraining hebben gevolgd en dit willen onderhouden en verdiepen.

De mindfulnesstraining voor gevorderden bestaat ook uit 8 groepsbijeenkomsten die meestal eenmaal per week plaatsvinden (zie de agenda). Tijdens deze training werken we aan het toepassen van mindfulness in jouw dagelijks leven, zonder hulpmiddelen. We werken eenvoudigweg met wat er is, met wie je bent en met wat voor jou werkt!

De training

Bij de achtweekse mindfulnesstraining (voor beginners) leer je een aantal basisvaardigheden aan, waarmee je mindfulness in jouw leven kunt toepassen. Tijdens de basistraining heb je daar ook mee kunnen oefenen.

Deze training voor gevorderden sluit hier naadloos op aan en biedt jou de mogelijkheid om een flinke stap verder in de richting van daadwerkelijk mindful leven te zetten. Tijdens deze training voor gevorderden, komen een aantal oefeningen uit de basistraining aan bod, deze worden aangevuld met nieuwe oefeningen die verdieping mogelijk maken en die ook de integratie van mindfulness in het dagelijkse leven bevorderen.

Mindfulnesstraining voor gevorderden Rotterdam

Hierbij is er aandacht voor mindful bewegen, persoonlijke en maatschappelijke thema’s en vooral voor jouw eigen proces van ontwikkeling, met alle dingen die je op dat pad tegenkomt. Ook is er ruimte om dit met de groep te delen, zodat iedereen van elkaar kan leren en elkaar daarnaast ook kan inspireren!

Vond je de basistraining een succes? Dan is deze training dé stap die je verder brengt!

Criteria voor deelname

Je kan aan deze training deelnemen als je de mindfulnesstraining voor beginners cq basistraining hebt gevolgd. Je mag deze basistraining ook elders gevolgd hebben.

Over de trainer

De mindfulnesstraining wordt gegeven door Wouter-Jan van Keulen. Wouter-Jan kan putten uit de ervaringen die hij met het begeleiden van cliënten (als toegepast psycholoog, therapeut en coach) heeft gehad, uit zijn opleiding tot mindfulnesstrainer en uit zijn eigen kennis en ervaring die hij gedurende meer dan tien jaren van beoefening van meditatie en mindfulness heeft opgedaan. Het feit dat hij zelf mindfulness toepast, biedt de deelnemers veel mogelijkheid tot verdieping en adviezen over het integreren van mindfulness in hun eigen leven. Lees hier meer over Wouter-Jan.

Praktische informatie

Aanmelden:

  1. Je meld je aan via de telefoon of e-mail (of gebruik het e-mailformulier)
  2. Je ontvangt per e-mail een aanmeldformulier, deze stuur je per e-mail ingevuld en ondertekend terug
  3. Je ontvangt een reactie op jouw aanmeldformulier en / of de bevestiging van deelname. Jouw plek is dan gereserveerd
  4. Een aantal weken voor aanvang ontvang je de nota, deze nota dient voor de eerste trainingsdag voldaan te zijn

Jouw investering

Particulieren:
Jouw investering voor de gehele cursus is: € 295,- all-in. Als dat wenselijk is, kan de betaling in twee termijnen plaatsvinden (geef dat bij aanmelding aan). Dit is ons kortingstarief voor particulieren. Let op: als jouw werkgever jou de mindfulnesstraining aanbiedt, geldt het reguliere tarief (zie hieronder).

Organisaties:
Ook organisaties kunnen hun medewerkers aan de mindfulnesstraining laten deelnemen! Het tarief kan je bij ons opvragen. Als je wilt, kan je hiervan een offerte ontvangen.

Ervaring van cursisten

“Ik heb de mindfulness training voor gevorderden ervaren als een verlengde van de beginnerstraining waarbij ik nog beter heb geleerd om mindfulness te integreren in mijn leven. Door de training ben ik beter in staat om de balans te houden tussen werk/privé en inspanning/ontspanning. Wouter-Jan weet hoe hij een prettige en open sfeer moet creëren in de groep, waardoor de deelnemers hun ervaringen gemakkelijk durven delen en van elkaar kunnen leren.”

∼∼∼∼

“Door de mindfulnesstraining en de daar geleerde oefeningen kan ik rust brengen in mijn dagelijkse bezigheden en in mijn werk. Door de langere meditatie oefeningen die tijdens de mindfulnesstraining voor gevorderden worden gegeven, kom ik dichter bij mijn gevoel en kan ik genieten van het hier en nu. Ik heb geleerd dat gedachten komen en gaan, ongeacht of ze leuk of vervelend zijn. Ik ga er niet altijd meer in mee.
Ook heb ik nog beter geleerd om dingen los te laten en te accepteren wat er is. Door mindfulness kan ik beter met problemen omgaan. De lessen waren gezellig en er werd met iedereen rekening gehouden. De cursus werd met veel enthousiasme gegeven, waardoor ik nog meer gemotiveerd werd mindfulness toe te passen. Er was altijd tijd om ervaringen uit te wisselen en vragen te stellen. Wat ik als zeer prettig heb ervaren. Kortom, ik heb ervan genoten!”

∼∼∼∼

“De mindfulnesstraining voor gevorderden leert je om de oefeningen en theorie uit de basiscursus nog meer toe te passen op je dagelijkse leven. In de cursus leer je patronen te herkennen en op tijd mindfulness te gebruiken om deze patronen te doorbreken. Dit is waardevol, vooral in periodes wanneer je minder tijd hebt om mindfulness dagelijks toe te passen en je snel terug valt op gejaagd leven. De cursus biedt tot slot veel ruimte voor het delen en leren van ervaringen van de mede-cursisten.”

Achtergrondinformatie

De algemene voorwaarden van de Praktijk voor Zelfmanagement zijn van toepassing.

Je bent nu op de pagina: Mindfulnesstraining voor gevorderden Rotterdam.

Contact opnemen

Trainingen

Nieuws & Blog